Az LG egy globális tevékenységet kifejtő konszern, mely elkötelezetten bővíti tevékenységi körét a napelemek piacán. A vállalat 1985-ben kezdte meg a napenergia hasznosítására irányuló kutatási programját, melynek során igen hasznos volt az LG vállalat félvezetők, LCD-k, vegyipar és nyersanyag-előállítás területén szerzett nagy tapasztalata. Az LG vállalat 2010-ben sikeresen jelent meg a piacon az első MonoX® terméksorozatával, mely ma már 32 országban kapható. Az LG NeON® (korábban MonoX® NeON), NeON®2, NeON®2 BiFacial 2013-ban, 2015-ben és 2016-ban elnyerte az „Intersolar AWARD” díjat, mely kiválóan bizonyítja az LG Solar iparági vezető szerepét, innovációs erejét és elkötelezettségét.

Az LG Solar az LG Electronics része – és ezzel egy globális, pénzügyileg erős vállalathoz tartozik, mely több mint 50 éves hagyománnyal és tapasztalattal rendelkezik.

Az elektronikai technológia globális úttörőjeként szerzett több mint 50 éves tapasztalatával, LG Solar napelemes moduljait 25 év intenzív kutatással és fejlesztéssel alátámasztva, az iparági szabványokat felülmúlóan úgy tervezték, hogy kiváló minőséget, üzemi körülmények között tesztelt teljesítőképességet, tartósságot és megbízhatóságot kínáljanak, ahogy azt a vevők világszerte elvárják az LG-től. A termékeiket több, mint kétszer olyan intenzíven tesztelik, mint azt az IEC szabvány előírja. Ennek következtében LG napelemek a 2018. évben sorozatban már negyedszer nyerik el a „Top Brand PV” másoknak legtöbbször ajánlott termék minőségbiztosítási emblémát.

LG a NeON® R és a NeON® 2 modulok termékgaranciáját 25 évben határozta meg, valamint a bővített teljesítmény-garancia során az LG 25 elteltével az LG NeON® R eredeti teljesítményének 88,4 %-át, NeON® 2 esetében pedig a 86%-át garantálja.

 

NeON® R    A napelemgeneráció csúcsa

NeON® 2    Az LG legnépszerűbb modulja

 

A termékek árairól érdeklődjön elérhetőségeinken.

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült