A megfelelő napelemes rendszer kiválasztásánál talán a legfontosabb szempont, hogy ne csak a pillanatnyi szükségletekre adjon választ, hanem feleljen meg a jövő igényeinek és elvárásainak is. Ez természetesen nem könnyű feladat, de előrelátó gondolkodással, mérnökeink, szakembereink segítségével és a legkorszerűbb szoftverek alkalmazásával segítünk Önnek ebben.

Ingyenes helyszíni tanácsadás

A kapcsolatfelvétel és előzetes időpont egyeztetést követően kollégánk felkeresi Önt a napelemes rendszer telepítésének helyszínén. Megvizsgálja a telepítéshez szükséges feltételek meglétét, és a helyszínen megszerzett információk alapján meghatározza az Ön számára legideálisabb rendszerméretet és telepítési módot.

A kiszállás ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár. 

Tervezés

A tervezés során figyelembe vesszük az Ön aktuális éves áramfogyasztását, a várható jövőbeli villamosenergia igényeket, továbbá az adott épület vagy helyszín adottságait. A telepítés céljából fontos tényező a tető típusa, annak dőlésszöge és terhelhetősége. Ezen ismeretek birtokában megtervezzük a rendszer teljesítményét, a szükséges berendezések méretezését.

Ajánlat készítés

Ezt követően rövid időn belül megkapja részletes, személyre szabott írásos ajánlatunkat a beruházás feltételéről, költségéről, továbbá ajánlatot kap a lehetséges egyéb opciókról, mely jelentősen segítheti a napelemes rendszer telepítése melletti döntését. 

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült