NAPENERGIA ÚTTÖRŐJE AZ ELSŐ PILLANATTÓL: A FRONIUS SOLAR ENERGY

 

A Fronius 1992 óta foglalkozik a megújuló energiaforrások és különösen a napenergia témakörével. Kiváló minőségű termékei és kiemelkedő szervize révén a Fronius Solar Energy a napenergia világpiacának vezető minőségi szereplőjévé vált és egyben a fenntarthatóság mintaképévé is. A napenergia úttörőjeként és az inverterek legkorábbi gyártójaként mára széles termékpalettával rendelkeznek a megújuló forrásokból származó energia termelése, tárolása, elosztása és felhasználása terén. Az ehhez szükséges inverterek, tárolási megoldások, mérőórák és energiafelügyeleti berendezések, valamint a teljes rendszermegoldások mind-mind megtalálhatók széles szolgáltatási kínálatukban.

A világ vezető technológiai és minőségi vállalata már az 1945-ös megalapítása óta keresi a jövőbemutató megoldásokat a kor műszaki kihívásaira. A Fronius mára nemzetközi vállalatcsoportként több mint 4760 munkatársával, 30 leányválalattal, valamint értékesítési partnereivel és képviseleteivel több mint 60 országban van jelen.

Fronius a kiváló szolgáltatások és az innovatív technológiák mellett a piacon elérhető legjobb minőséget is kínálja. Több mint 20 éve folyamatosan rendelkezik ISO 9001 tanúsítvánnyal, és a napenergia ágazat minőségi úttörőjének számít. Fő telephelyükön, az ausztriai Sattledtben minőségi termékeket gyártanak, melyek mind „Made in Austria” készülnek.

A Frosnius inverereket 20 évig bővíthető garanciával forgalmazzuk. 

 

Minden PV-rendszer szívében

A Fronius inverterek hatékonyak és megbízhatóak, és minden fotovoltaikus rendszer nélkülözhetetlen szívét alkotják. Az 1,5–27,0 kW-os teljesítménykategóriák garantálják a gyakorlatban bármilyen rendszerméretre való alkalmasságot - a családtól a nagyszabású rendszerig:

 

FRONIUS GALVO

1,5 - 3,1 kW közötti teljesítmény.

Időtálló inverter kisebb önellátást biztosító rendszerekhez.

Beépített adatgyűjtő, vezeték nélküli internet csatlakozás.

 

FRONIUS PRIMO

3,0 és 8,2 kW közötti teljesítménykategóriájával ez az egyfázisú, transzformátor nélküli eszköz ideális inverter a háztartások számára.

Az alapfelszerelésnek számító kommunikációs csomag, amelynek része a WiFi, az energiagazdálkodás, számos interfész és még sok egyéb is teszi a lakossági ügyfelek kommunikatív inverterévé a Fronius Primo készüléket. 

 

 FRONIUS SYMO HYBRID

A háztartási fogyasztók energia- ellátásának biztosítására és a napelemes rendszerből származó többlet energia Fronius Solar Battery akkumulátorban történő tárolására.

A Fronius Symo Hybrid a 24 órás napsütés tárolási megoldás, a Fronius Energy Package szíve.

Az inverter egy akkumulátortöltő rendszert, egy akkumulátoros invertert, egy hibrid invertert, egy vezérlőt és egy berendezésfelügyeleti eszközt egyesít egyetlen készülékben.

 

FRONIUS SYMO

3,0 és 20,0 kW közötti teljesítmény- kategóriájával a transzformátor nélküli Fronius Symo az ideális háromfázisú inverter minden rendszermérethez.

Tökéletes választás az összetett alakú vagy több tájolású tetőkhöz.

Gyárilag biztosított WiFi vagy Ethernet internetkapcsolat.

 

 

FRONIUS SYMO GEN24 PLUS

A Fronius Symo GEN24 Plus a 3,0 - 10,0 kW-os teljesítményosztályokkal ideális hibrid inverter a háztartások számára.

A számos alapfelszereltség részét képező funkciónak köszönhetően a háromfázisú készülék az ügyfelek minden igényét kielégíti.

Legfőbb erőssége, hogy hálózati kimaradások esetén a PV Point – egy beépített, vészhelyzeti áram esetén ellátott dugaszolóaljzat –

és a teljes szünetmentes (Full Backup üzemmód 6-10 kW teljesítményosztályú Symo GEN24 Plus modelleknél) 

rendszer biztosítja a legmagasabb fokú áramellátást.

 

 

 

 

A termékek árairól érdeklődjön elérhetőségeinken.

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült