NAPENERGIA ÚTTÖRŐJE AZ ELSŐ PILLANATTÓL: A FRONIUS SOLAR ENERGY

 

A Fronius 1992 óta foglalkozik a megújuló energiaforrások és különösen a napenergia témakörével. Kiváló minőségű termékei és kiemelkedő szervize révén a Fronius Solar Energy a napenergia világpiacának vezető minőségi szereplőjévé vált és egyben a fenntarthatóság mintaképévé is. A napenergia úttörőjeként és az inverterek legkorábbi gyártójaként mára széles termékpalettával rendelkeznek a megújuló forrásokból származó energia termelése, tárolása, elosztása és felhasználása terén. Az ehhez szükséges inverterek, tárolási megoldások, mérőórák és energiafelügyeleti berendezések, valamint a teljes rendszermegoldások mind-mind megtalálhatók széles szolgáltatási kínálatukban.

A világ vezető technológiai és minőségi vállalata már az 1945-ös megalapítása óta keresi a jövőbemutató megoldásokat a kor műszaki kihívásaira. A Fronius mára nemzetközi vállalatcsoportként több mint 4760 munkatársával, 30 leányválalattal, valamint értékesítési partnereivel és képviseleteivel több mint 60 országban van jelen.

Fronius a kiváló szolgáltatások és az innovatív technológiák mellett a piacon elérhető legjobb minőséget is kínálja. Több mint 20 éve folyamatosan rendelkezik ISO 9001 tanúsítvánnyal, és a napenergia ágazat minőségi úttörőjének számít. Fő telephelyükön, az ausztriai Sattledtben minőségi termékeket gyártanak, melyek mind „Made in Austria” készülnek.

A Frosnius inverereket 20 évig bővíthető garanciával forgalmazzuk. 

 

Minden PV-rendszer szívében

A Fronius inverterek hatékonyak és megbízhatóak, és minden fotovoltaikus rendszer nélkülözhetetlen szívét alkotják. Az 1,5–27,0 kW-os teljesítménykategóriák garantálják a gyakorlatban bármilyen rendszerméretre való alkalmasságot - a családtól a nagyszabású rendszerig:

 

FRONIUS SYMO GEN24 PLUS

A Fronius Symo GEN24 Plus a 3,0 - 10,0 kW-os teljesítményosztályokkal ideális hibrid inverter a háztartások számára.

A számos alapfelszereltség részét képező funkciónak köszönhetően a háromfázisú készülék az ügyfelek minden igényét kielégíti.

Legfőbb erőssége, hogy hálózati kimaradások esetén a PV Point – egy beépített, vészhelyzeti áram esetén ellátott dugaszolóaljzat –

és a teljes szünetmentes (Full Backup üzemmód 6-10 kW teljesítményosztályú Symo GEN24 Plus modelleknél) 

rendszer biztosítja a legmagasabb fokú áramellátást.

 

 

INVERTER SZÜKSÉGÁRAM FUNKCIÓVAL MAGÁNHÁZTARTÁSOK SZÁMÁRA

Felkészülve az otthoni energetikai átállásra: A napelemes rendszer központi elemeként funkcionáló Fronius GEN24 inverterünkkel a háztartások saját maguk termelhetik meg az energiát, fenntarthatóan és kedvező áron. A Fronius GEN24 Plus hibrid inverter ráadásul akkumulátoros tárolórendszer beiktatását is lehetővé teszi – és ezzel a teljes energia-önellátást biztosít az áramellátás, fűtés, hűtés és e-mobilitás számára, még éjjel is.

Míg a Fronius GEN24 a PV Point révén egy integrált alapszintű szükségáram-ellátással rendelkezik, a Fronius GEN24 Plus tetszés szerint átfogó Full Back-up szükségáram-ellátást kínál egy csatlakoztatott akkumulátoros tárolórendszerrel.

 

 

FRONIUS PRIMO

3,0 és 8,2 kW közötti teljesítménykategóriájával ez az egyfázisú, transzformátor nélküli eszköz ideális inverter a háztartások számára.

Az alapfelszerelésnek számító kommunikációs csomag, amelynek része a WiFi, az energiagazdálkodás, számos interfész és még sok egyéb is teszi a lakossági ügyfelek kommunikatív inverterévé a Fronius Primo készüléket. 

 

FRONIUS SYMO

3,0 és 20,0 kW közötti teljesítmény- kategóriájával a transzformátor nélküli Fronius Symo az ideális háromfázisú inverter minden rendszermérethez.

Tökéletes választás az összetett alakú vagy több tájolású tetőkhöz.

Gyárilag biztosított WiFi vagy Ethernet internetkapcsolat.

 

 

 

 

A termékek árairól érdeklődjön elérhetőségeinken.

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült