A SolarEdge világelső az intelligens energiatechnológiában. A világszínvonalú mérnöki szakértelem bevetésével és az innovációra való könyörtelen összpontosítással, intelligens energiahasznosító termékeket hoznak létre és olyan megoldásokat, amelyek életünket táplálják és a jövőbeli fejlődést szolgálják.

A SolarEdge megoldása

A SolarEdge a napelemes inverterek és teljesítmény optimalizálók vezető gyártója. A SolarEdge lehetővé teszi napelemes rendszere panelenkénti optimalizálását, mely garantálja a jobb terljesítményt és az Ön nyugalmát. 

Egy napelemes rendszerben minden egyes modul (napelem panel) egyedi maximális teljesítménnyel (MPP) rendelkezik. A modulok közötti eltérések teljesítmény vesztést okoznak, melynek számos oka lehet.


Hagyományos inverterrel használatával a leggyengébb modul csökkenti az összes többi modul teljesítményét. SolarEdge-nek köszönhetően, minden egyes modulon a maximális teljesítmény érhető el, így a teljesítményveszteségek megszűnnek.

 

A SolarEdge teljesítmény optimalizáló és a napelem modulok összekötésével olyan intelligens modulokat kapunk, amelyek több energiát állítanak elő.

 

SolarEdge Home Hub inverter

Háromfázisú inverter tárolási és tartalék alkalmazásokhoz.

A tökéletes otthoni energiamenedzser, ami a fotovoltaikus termelésért, az akkumulátoros tárolásáért, az áramkimaradások idején történő tartalék ellátásért és az intelligens energiaeszközökért felelős.

A SolarEdge kifejlesztett egy intelligens inverteres megoldást, amely megváltoztatta az energia gyűjtésének és fotovillamos (PV) rendszerekben történő kezelésének módját. A SolarEdge DC optimalizált invertere maximalizálja az energiatermelést, miközben csökkenti a PV-rendszer által létrehozott energia költségét. Az intelligens energia előmozdításának folytatásával a SolarEdge PV, tárolási, EV-töltési, UPS és hálózati szolgáltatások megoldásai által energiapiaci szegmensek széles választékát képes lefedni.

 

SolarEdge Home Akkumulátor 48V

Optimalizált tárolási megoldás SolarEdge Home Hub és Wave inverterekhez - Háromfázisú   

DC kapcsolt akkumulátor átfogó rendszerhatékonysággal, amely több tárolandó és felhasználandó energiát 
eredményez hálózatra kapcsolt és tartalék áramellátási alkalmazásokhoz.

Skálázható megoldás, mely lehetővé teszi több akkumulátor modul halmozását inverterenként a nagyobb kapacitás érdekében (legfeljebb 23 kWh).

 

Teljesítmény opzimalizáló

A SolarEdge teljesítmény optimalizálójával a modulok intelligenssé válnak.

Akár 25%-kal több energia.

Folyamatos felügyelhetőség a berendezés teljesítményéről.

Úgy tervezték a maximális biztonságért, hogy minden egyes modul automatikusan leálljon vészhelyzet esetén.

Inverter

Speciálisan a teljesítmény optimalizálóval való használatra tervezve.

Kizárólag csak az egyenáram/váltóáram átalakításáért felelős, mert minden más funkciót, az egyes moduloknál lévő teljesítmény optimalizálók vezérelnek.

Kisméretű, könnyű és esztétikus megjelenésű.

Akár 99%-os súlyozott hatékonyság.

Alkalmas beltéri és kültéri telepítéshez.

 

Monitorozás

Minden egyes modul teljesítményét valós időben mutatja.

Teljesen átlátható a rendszer működése és teljesítménye. 

Automatikus hibajelzés zavarok esetén. 

Könnyen hozzáférhető számítógépről, okostelefonról vagy tabletről. 

 

 

A termékek árairól érdeklődjön elérhetőségeinken.

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült