A SolaX 2012-ben alakult erős kutatás-fejlesztési háttérrel, amely összefogja a kutatás-fejlesztés mellett a gyártást, értékesítést és szolgáltatást. Alapításuk óta több mint 100 nemzeti szabadalommal, ebből több mint 30 találmányszerű szabadalommal és több mint 500 nemzetközi tanúsítvánnyal rendelkeznek.

A SolaX Power tiszta és fenntartható jövőt képzel el. A SolaX tíz év alatt több mint 2000 alkalmazottat foglalkoztató multinacionális vállalattá nőtte ki magát. A SolaX központja a kínai Hangzhouban található, fióktelepei pedig Hollandiában, Németországban, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Japánban és az Egyesült Államokban találhatók, termékeit pedig több mint 80 országban értékesítik.

A SolaX vállalat piacvezető a hybrid inverter megoldásokban. 

X3 HYBRID G4

Az innovatív X-Hybrid egy intelligens energiagazdálkodási rendszer, amely a felesleges energiát az akkumulátorokban tárolja későbbi felhasználás céljából és mindeközben a megtermelt áramot visszatáplálhatjuk a hálózatba is. Úgy irányítja a napenergiát, ahol és amikor szüksége van rá. Az X-Hybrid beépített EPS-rel (Emergency Power Supply – vészhelyzeti tápegység) van felszerelve, amely lehetővé teszi a tárolt energia áramszünet esetén történő felhasználását.

Használja ki az olyan kivételes funkciókat, mint az akár 200 % PV többletkapacitás és 110 % AC többletenergia kimenet,
a magas töltési és kisütési hatékonyság, valamint a beépített árnyékkövetés.

 

T-BAT-SYS-HV-S2.5 
Egymásra rakható 2.5kWh LFP akkumulátor modul

 

Tapasztalja meg a nagy teljesítmény előnyeit LFP akkumulátorral, amely max. 45 A töltési/kisütési sebességgel és IP65-ös védelemmel rendelkezik. Az egyedülálló fűtési technológia lehetővé teszi a korlátlan töltést és kisütést még fagyos időjárási körülmények között is, biztosítva a folyamatos működést.

Ráadásul a hosszú, több mint 6000 ciklusos élettartammal és az 5,1 kW-tól 33,2 kWh-ig terjedő széles kapacitástartománnyal rendelkező akkumulátorunkat úgy tervezték, hogy megfeleljen az Ön energiaszükségletének.

Egymásra rakható modulok az egyszerű és gyors telepítéshez. 

 

A termékek árairól érdeklődjön elérhetőségeinken.

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült