A BYD 1995 februárjában alapított high-tech vállalat, amely arra törekszik, hogy a műszaki innovációkat egy jobb világ megteremtésének a szolgálatába állítsa. Több mint 28 évnyi rohamos növekedést követően a BYD hat kontinensen több mint harminc ipari parkot hozott létre, és jelentős szerepet játszik az elektronika, az autóipar, a megújuló energiák és a vasúti közlekedés terén. Az energia beszerzésére, tárolására és alkalmazására összpontosítva a BYD átfogó, új zéró emissziós energetikai megoldásokat kínál.

A világ egyik vezető solar akkumulátor gyártója, a legtöbb hibrid inverterrel kompatibilis. 10 év garancia az akkumulátoraikra, melyek modulárisan bővíthetők.

 

FRONIUS ÉS A BYD

MEGSZEREZTE AZ ELSŐ HELYET A PV HOME STORAGE SYSTEM INSPECTION 2020 (OTTHONI NAPELEMES TÁROLÓRENDSZEREK VIZSGÁLATA) - FELMÉRÉSEN

A tanulmányban független tesztelő intézet vizsgálta az otthoni tárolórendszerek teljes hatékonyságát, és elemezték a napelemes és az akkumulátoros tároló rendszerek kölcsönhatását. Két különböző referenciaesetet értékeltek.

A Fronius Symo GEN24 Plus 10.0 hibrid inverter és a BYD Battery-Box H11.5-vel sikerült biztosítani az első és a második helyet a két vizsgált referenciaesetben.

2023-as energiatárolási vizsgálat – A Fronius GEN24 plus minden referencia esetben lenyűgöz a továbbfejlesztett rendszerteljesítmény-indexével.

 

 

 

 

A termékek árairól érdeklődjön elérhetőségeinken.

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült